17-01-2019 25-06-2022

Cubbtural Artesa de Segre

Col·loquen les Butaques a la Sala Polivalent del 
Cubbtural a Artesa de Segre

Comarques
Aquesta setmana s'han col·locat les 362 butaques de la sala polivalent del Cubtural d'Artesa de Segre, un mobiliari que té un cost d'uns 112.000 euros i que permetrà que l'espai comenci a funcionar com a teatre d'aquí a pocs mesos, com a molt tard a principis del 2014. Tot i això, les primeres actuacions s'hi faran amb un equipament escenogràfic provisional, ja que l'empresa a la qual s'havia adjudicat el definitiu va fer suspensió de pagaments i això obliga a començar de nou el procés de licitació i adjudicació.
L'escenografia té un pressupost de 290.000 euros i inclou l'equip de so, bambolines, il·luminació i un projector, entre altres. Tot aquest equipament encara no té data de col·locació, però la sala podrà funcionar abans com a teatre gràcies a la cessió que fan les associacions Artesenques Actives i Grup de Teatre d'Artesa del material que actualment hi ha a la sala de la Dàlia Blanca, que és la que es feia servir fins ara per a les representacions teatrals i esdeveniments similars. Així, amb aquest material provisional, és previst poder gaudir de les primeres representacions a principis de 2014.
L'espai és a la planta baixa del Cubtural, un edifici situat al centre del poble que inclou diversos equipaments culturals com la Biblioteca, l'Escola de Música, la ràdio municipal i sales per a entitats.
Tant el cost de les cadires com el de l'equipament escenogràfic compten amb una subvenció del PUOSC que cobreix el 70% del valor.